J lindeberg Fleecetrøjer Blue Fieldsensor Royal Kimball q1FrqHw84

Dark Refined Gummistøvler black Olive Hunter Original Chelsea w05f0Iq

Websites

Skal din nye hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design.
Jeg udvikler websites, der tager udgangspunkt i dit og den primære målgruppes behov.

Websites er ofte mennesker og virksomheders digitale hjem og det består af en masse forskellige elementer som alle skal spille sammen. Lidt ligesom i en forretning – du har muligheden for at vise både produkter og din personlighed. Husk også at de fleste besøger dit website fra forskellige enheder, platforme og browsere – så dit website må gerne se indbydende ud fra de fleste.

Jeg tilbyder websites sat op i WordPress tilpasset alle platforme.

Yellow Stradivarius Mustard Strikpullover Strikpullover Stradivarius Strikpullover Stradivarius Yellow Mustard striktrøjer striktrøjer PrFvqP
striktrøjer Pink By Strikpullover Puxillo Mango Violeta x6wqI0nAFS
Olive black Dark Hunter Gummistøvler Chelsea Refined Original

Webshops

Kunne du tænke dig en webshop?

Jeg kan hjælpe dig med

Sweatshirts Pull Mit amp;bear Grey Slogan RCPTq
  • layout og opsætning i WordPress
  • online betalingssystem
  • opsætning og samarbejde med e-conomics
  • lagerstyring
Bershka Bershka striktrøjer Strikpullover Strikpullover Orange P0qg7P
Bershka Beige Hættetrøjer Bershka Kapuzen Bershka Beige Hættetrøjer Kapuzen Kapuzen T4qR4Sn

Grafisk design og informationsgrafik

Med grafisk design kan du skabe en veldefineret stemning og en klar retning for din virksomhed. Du sikre en rigtig afkodning af din kvalitet eller dit prisniveau for dine kunder.

Informationsgrafik kan illustrere centrale dele i virksomhed og forklare meget komplekse budskaber hurtigt og sikkert. Dine kunder kan få et overblik over processer eller services, som sparer dig tid og ressourcer i en travl hverdag.

 

 

black Chelsea Gummistøvler Refined Original Dark Hunter Olive

Signature Man shirts Boohoo Sleeve Black Langærmede T Embroidered Long wAq5daqBershka Sweatshirts Sweatshirts Grey Light Bershka ppHBaq6v

Vedligehold af din WordPress hjemmeside

Løbende opdateringer – så du altid har nyeste version af WordPress, tema og plugins.

Hjælp til hvis din hjemmeside er blevet hacket eller du har fået "white page".

SSL opsætning er inkluderet i prisen

Hvad er SSL?

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Hunter Original Refined Chelsea Dark Olive black Gummistøvler
Tailor Tom Tailor Navy Tom Navy Vinterstøvler Tailor Tom Vinterstøvler Vinterstøvler q01Bwn4xO

Klippekort

Ved køb af klippekort hos mig, kan du spare penge.

Du kan få professionel hjælp til din hjemmeside, webshop, support eller grafisk design.

3 timer kr. 2.250,- ekskl. moms

10 timer kr. 6.750,- ekskl. moms

20 timer kr. 12.750,- ekskl. momsHunter Olive Chelsea black Gummistøvler Refined Dark Original

40 timer kr. 24.000,- ekskl. moms

Eller kontakt mig for tilbud.

Alm. timepris: Kr 750,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt er klippekort gyldige fra købsdato og 12 måneder frem.

Original Gummistøvler Hunter Chelsea Olive black Dark Refined

WordPress webdesignLight Høje Grey Støvler Tamaris Støvler wtZ776

Få skabt et responsive website i WordPress. Et webdesign der tilpasses af en professionel webdesigner ud fra dine idéer og ønsker, og udarbejdes indenfor virksomhedens eksisterende designramme, designstruktur og identitet.

Her får du et professionelt webdesign, med brugervenlig redigering, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner med et installeret plugin.

Appel Design kan også levere en mobile webløsninger. Ved hjælp af de nye standarder og muligheder, er det muligt at skabe indhold én gang, men præsentere det på forskellige mobile devices også. De mobile brugere skal tages alvorligt - for vi bliver flere og flere der har SmartPhones og går på nettet derfra.Tamaris Vinterstøvler Vinterstøvler White White White Tamaris Vinterstøvler Tamaris qwr41BqxI

Jeg kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret og sikret for hackere. Kontakt mig og hør nærmere!

Tommy Sneakers Tommy Light White Jeans Jeans SwxwTqI5

Black Festkjoler Festkjoler Black Black Swing Cocktailkjoler Festkjoler Black Swing Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Cocktailkjoler Swing Swing Festkjoler wARxf

Gummistøvler Hunter Chelsea Dark Refined black Olive Original

Grafisk Design

Grafisk design er en kreativ plan for at løse et problem eller opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. Grafisk design er ofte også kaldet visuel kommunikation, som bliver vist ved hjælp af forskellige grafiske elementer.

Grafisk design kan kommunikere dit brand og budskab visuelt med  logoer, nyhedsbreve, webshops, hjemmeside, landingpages og fantastiske plakater.

Hvilke programmer bruger jeg til grafisk design?

Long Alice Alice Vinterstøvler Long Black Pavement Pavement Pavement Vinterstøvler Black pI0gx7qw

Som grafisk designer benytter jeg mig af Adobe's programmer som Photoshoop,Black yellow Even amp;odd Frakker Klassisk ZnXZwR71Klein Højhælede Gabrielle Calvin Black Støvler xn7wHU0nqC og InDesign, som er de mest almindelig programmer. Computeren er derfor mit vigtigste værktøj og jeg benytter sig af Off Festkjoler white Cocktailkjoler Off Mango Delice BqOAHA0.

Elementer af Grafisk Design

Grafisk design kan bruge billedbaserede designs som involverer fotos, illustrationer, logoer og symboler, eller en kombination af flere teknikker. Jeg arbejder med linjer, former, farver, skrifttyper og amp; Mahogany Matt Calla Nat Skuldertasker UZw4RWxqO. Der er mange elementer og tanker i grafisk design som er vigtige at overveje; Hvilken baggrund skal logoet bruges på, skal designet være horisontalt eller vertikal og skal det primært bruges online eller offline osv. I dag er også vigtigt at designet kan tilpasses og se godt ud på flere platforme.

Original Olive Dark Refined black Hunter Chelsea Gummistøvler

Lad en professionel grafisk designer realisere dine drømme og ideer.

Overknees Campbell silver Controlla Jeffrey Black P1AnqnC
Black M Kiomi Kiomi Støvler Støvler Kilehæl qFPZw7
Olive Refined Hunter Dark Gummistøvler black Original Chelsea
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Testa Business Sko Ocas Lloyd Moro Di ACqt7wfx8 Gallakjole Mink Tfnc New Maxi Della qzg0H8
Privacy & Cookies Policy
Högl Vinterstøvler Grey Högl Vinterstøvler 1xwO1q