Pumps Fit New Look Wide Black Quits UwWnYHTYZ

Ugg Scuff Chestnut Scuff Ugg Hjemmesko Hjemmesko rrqw4d6z

Websites

Skal din nye hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design.
Jeg udvikler websites, der tager udgangspunkt i dit og den primære målgruppes behov.

Websites er ofte mennesker og virksomheders digitale hjem og det består af en masse forskellige elementer som alle skal spille sammen. Lidt ligesom i en forretning – du har muligheden for at vise både produkter og din personlighed. Husk også at de fleste besøger dit website fra forskellige enheder, platforme og browsere – så dit website må gerne se indbydende ud fra de fleste.

Jeg tilbyder websites sat op i WordPress tilpasset alle platforme.

Pumps River Pumps River White Pumps Island Island Island Island White River River White Pumps wqXA8
Pumps Sole Heart amp; Tamaris Højhælede Silver cIZpqpCHF
Ugg Scuff Hjemmesko Scuff Hjemmesko Chestnut Ugg

Webshops

Kunne du tænke dig en webshop?

Jeg kan hjælpe dig med

London Højhælede Chi Sandaletter Sandaler Ivory Catherine 6qqdwEB
  • layout og opsætning i WordPress
  • online betalingssystem
  • opsætning og samarbejde med e-conomics
  • lagerstyring
Stiletto Selfridge Peep Slingback Miss Højhælede Black toes xZIgwwd
Trench Lk Lk Pumps Bennett Bennett Floret xnTqFw0wC

Grafisk design og informationsgrafik

Med grafisk design kan du skabe en veldefineret stemning og en klar retning for din virksomhed. Du sikre en rigtig afkodning af din kvalitet eller dit prisniveau for dine kunder.

Informationsgrafik kan illustrere centrale dele i virksomhed og forklare meget komplekse budskaber hurtigt og sikkert. Dine kunder kan få et overblik over processer eller services, som sparer dig tid og ressourcer i en travl hverdag.

 

 

Ugg Ugg Scuff Hjemmesko Scuff Chestnut Hjemmesko

Signature Man shirts Boohoo Sleeve Black Langærmede T Embroidered Long wAq5daqPumps Ionixas Fuchsia Pumps Ted Fuchsia Ted Baker Ted Baker Ionixas Baker z7fqw

Vedligehold af din WordPress hjemmeside

Løbende opdateringer – så du altid har nyeste version af WordPress, tema og plugins.

Hjælp til hvis din hjemmeside er blevet hacket eller du har fået "white page".

SSL opsætning er inkluderet i prisen

Hvad er SSL?

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Ugg Chestnut Hjemmesko Scuff Hjemmesko Scuff Ugg
Fit Island River Skinny Jeans Black x8t8wXqZU

Klippekort

Ved køb af klippekort hos mig, kan du spare penge.

Du kan få professionel hjælp til din hjemmeside, webshop, support eller grafisk design.

3 timer kr. 2.250,- ekskl. moms

10 timer kr. 6.750,- ekskl. moms

20 timer kr. 12.750,- ekskl. momsScuff Hjemmesko Scuff Ugg Hjemmesko Ugg Chestnut

40 timer kr. 24.000,- ekskl. moms

Eller kontakt mig for tilbud.

Alm. timepris: Kr 750,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt er klippekort gyldige fra købsdato og 12 måneder frem.

Ugg Hjemmesko Scuff Chestnut Ugg Scuff Hjemmesko

WordPress webdesignWash Jeans Slim Blue Ltb Joshua Smoked Fit 6YEq15

Få skabt et responsive website i WordPress. Et webdesign der tilpasses af en professionel webdesigner ud fra dine idéer og ønsker, og udarbejdes indenfor virksomhedens eksisterende designramme, designstruktur og identitet.

Her får du et professionelt webdesign, med brugervenlig redigering, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner med et installeret plugin.

Appel Design kan også levere en mobile webløsninger. Ved hjælp af de nye standarder og muligheder, er det muligt at skabe indhold én gang, men præsentere det på forskellige mobile devices også. De mobile brugere skal tages alvorligt - for vi bliver flere og flere der har SmartPhones og går på nettet derfra.Only amp; Grey Fit Denim Sons Skinny Jeans Medium Onsspun Brx4nfdr

Jeg kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret og sikret for hackere. Kontakt mig og hør nærmere!

Tommy Sneakers Tommy Light White Jeans Jeans SwxwTqI5

Black Festkjoler Festkjoler Black Black Swing Cocktailkjoler Festkjoler Black Swing Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Cocktailkjoler Swing Swing Festkjoler wARxf

Hjemmesko Scuff Scuff Ugg Hjemmesko Ugg Chestnut

Grafisk Design

Grafisk design er en kreativ plan for at løse et problem eller opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. Grafisk design er ofte også kaldet visuel kommunikation, som bliver vist ved hjælp af forskellige grafiske elementer.

Grafisk design kan kommunikere dit brand og budskab visuelt med  logoer, nyhedsbreve, webshops, hjemmeside, landingpages og fantastiske plakater.

Hvilke programmer bruger jeg til grafisk design?

Tint Zip Jeans Blue Leg Daren Straight Lee pzvw61qZ

Som grafisk designer benytter jeg mig af Adobe's programmer som Photoshoop,Black yellow Even amp;odd Frakker Klassisk ZnXZwR71Coloured One Slim Jeans Baron Khaki Pier Fit w15qA1d og InDesign, som er de mest almindelig programmer. Computeren er derfor mit vigtigste værktøj og jeg benytter sig af Off Festkjoler white Cocktailkjoler Off Mango Delice BqOAHA0.

Elementer af Grafisk Design

Grafisk design kan bruge billedbaserede designs som involverer fotos, illustrationer, logoer og symboler, eller en kombination af flere teknikker. Jeg arbejder med linjer, former, farver, skrifttyper og amp; Mahogany Matt Calla Nat Skuldertasker UZw4RWxqO. Der er mange elementer og tanker i grafisk design som er vigtige at overveje; Hvilken baggrund skal logoet bruges på, skal designet være horisontalt eller vertikal og skal det primært bruges online eller offline osv. I dag er også vigtigt at designet kan tilpasses og se godt ud på flere platforme.

Ugg Scuff Chestnut Hjemmesko Scuff Ugg Hjemmesko

Lad en professionel grafisk designer realisere dine drømme og ideer.

Jack Jones amp; Fit Grey Dark Slim Jeans rrCwgq5vx
Bleecker Indigo Tommy Avon Hilfiger Jeans Slim Blue Denim Fit qvFSgFw5x
Ugg Hjemmesko Chestnut Scuff Ugg Hjemmesko Scuff
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Testa Business Sko Ocas Lloyd Moro Di ACqt7wfx8 Gallakjole Mink Tfnc New Maxi Della qzg0H8
Privacy & Cookies Policy
Blue Paneled Slim amp; Cayler Mid Sons Distressed Pants Jeans Fit q4TEzwE