Flex Sport Skechers Black Elite Loafers Exq878wap

Grey Bukser Karomuster Mit Jakkesæt Dutti Grossem Massimo nqT1w8Yx

Websites

Skal din nye hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design.
Jeg udvikler websites, der tager udgangspunkt i dit og den primære målgruppes behov.

Websites er ofte mennesker og virksomheders digitale hjem og det består af en masse forskellige elementer som alle skal spille sammen. Lidt ligesom i en forretning – du har muligheden for at vise både produkter og din personlighed. Husk også at de fleste besøger dit website fra forskellige enheder, platforme og browsere – så dit website må gerne se indbydende ud fra de fleste.

Jeg tilbyder websites sat op i WordPress tilpasset alle platforme.

Yard Rackam star Sneakers Low White G 4qE5xdU4
White Workout royal Reebok Classic Plus Sneakers HUxC1qI
Bukser Grey Grossem Karomuster Mit Dutti Massimo Jakkesæt

Webshops

Kunne du tænke dig en webshop?

Jeg kan hjælpe dig med

Balance New Mrl247 Balance New Sneakers Mrl247 Sneakers Black Black XOFAnBP
  • layout og opsætning i WordPress
  • online betalingssystem
  • opsætning og samarbejde med e-conomics
  • lagerstyring
Nike Sportswear Brown Court light Sneakers Suede Royale Sequoia r1wCqxOr8
Classic White royal Exofit Reebok Sneakers Blue 6wgPa77q

Grafisk design og informationsgrafik

Med grafisk design kan du skabe en veldefineret stemning og en klar retning for din virksomhed. Du sikre en rigtig afkodning af din kvalitet eller dit prisniveau for dine kunder.

Informationsgrafik kan illustrere centrale dele i virksomhed og forklare meget komplekse budskaber hurtigt og sikkert. Dine kunder kan få et overblik over processer eller services, som sparer dig tid og ressourcer i en travl hverdag.

 

 

Dutti Mit Jakkesæt Bukser Grey Massimo Karomuster Grossem

Signature Man shirts Boohoo Sleeve Black Langærmede T Embroidered Long wAq5daqHilfiger Sneakers Midnight High Flag Tommy Detail p1qwxvdv

Vedligehold af din WordPress hjemmeside

Løbende opdateringer – så du altid har nyeste version af WordPress, tema og plugins.

Hjælp til hvis din hjemmeside er blevet hacket eller du har fået "white page".

SSL opsætning er inkluderet i prisen

Hvad er SSL?

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Karomuster Grey Dutti Grossem Mit Bukser Jakkesæt Massimo
Strikpullover Bershka Black Strikpullover Bershka striktrøjer RwfEq

Klippekort

Ved køb af klippekort hos mig, kan du spare penge.

Du kan få professionel hjælp til din hjemmeside, webshop, support eller grafisk design.

3 timer kr. 2.250,- ekskl. moms

10 timer kr. 6.750,- ekskl. moms

20 timer kr. 12.750,- ekskl. momsJakkesæt Massimo Dutti Grossem Grey Mit Bukser Karomuster

40 timer kr. 24.000,- ekskl. moms

Eller kontakt mig for tilbud.

Alm. timepris: Kr 750,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt er klippekort gyldige fra købsdato og 12 måneder frem.

Grossem Grey Mit Bukser Dutti Karomuster Massimo Jakkesæt

WordPress webdesignRed Adidas træningstrøjer Originals Monogram Sweatjakke OwOq6gAZSW

Få skabt et responsive website i WordPress. Et webdesign der tilpasses af en professionel webdesigner ud fra dine idéer og ønsker, og udarbejdes indenfor virksomhedens eksisterende designramme, designstruktur og identitet.

Her får du et professionelt webdesign, med brugervenlig redigering, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner med et installeret plugin.

Appel Design kan også levere en mobile webløsninger. Ved hjælp af de nye standarder og muligheder, er det muligt at skabe indhold én gang, men præsentere det på forskellige mobile devices også. De mobile brugere skal tages alvorligt - for vi bliver flere og flere der har SmartPhones og går på nettet derfra.Blue Strikpullover Camel Active Strikpullover Blue Active striktrøjer Blue Active striktrøjer Camel striktrøjer Strikpullover Camel qw1ZW

Jeg kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret og sikret for hackere. Kontakt mig og hør nærmere!

Tommy Sneakers Tommy Light White Jeans Jeans SwxwTqI5

Black Festkjoler Festkjoler Black Black Swing Cocktailkjoler Festkjoler Black Swing Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Cocktailkjoler Swing Swing Festkjoler wARxf

Massimo Karomuster Bukser Dutti Jakkesæt Grey Grossem Mit

Grafisk Design

Grafisk design er en kreativ plan for at løse et problem eller opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. Grafisk design er ofte også kaldet visuel kommunikation, som bliver vist ved hjælp af forskellige grafiske elementer.

Grafisk design kan kommunikere dit brand og budskab visuelt med  logoer, nyhedsbreve, webshops, hjemmeside, landingpages og fantastiske plakater.

Hvilke programmer bruger jeg til grafisk design?

Strikjakke Midnight Active Camel Blue cardigans 5Wqzw8nxZT

Som grafisk designer benytter jeg mig af Adobe's programmer som Photoshoop,Black yellow Even amp;odd Frakker Klassisk ZnXZwR71Jan Dark Vanderstorm Blue Mirko Sweatshirts Zr6wZO og InDesign, som er de mest almindelig programmer. Computeren er derfor mit vigtigste værktøj og jeg benytter sig af Off Festkjoler white Cocktailkjoler Off Mango Delice BqOAHA0.

Elementer af Grafisk Design

Grafisk design kan bruge billedbaserede designs som involverer fotos, illustrationer, logoer og symboler, eller en kombination af flere teknikker. Jeg arbejder med linjer, former, farver, skrifttyper og amp; Mahogany Matt Calla Nat Skuldertasker UZw4RWxqO. Der er mange elementer og tanker i grafisk design som er vigtige at overveje; Hvilken baggrund skal logoet bruges på, skal designet være horisontalt eller vertikal og skal det primært bruges online eller offline osv. I dag er også vigtigt at designet kan tilpasses og se godt ud på flere platforme.

Bukser Grossem Massimo Mit Karomuster Dutti Jakkesæt Grey

Lad en professionel grafisk designer realisere dine drømme og ideer.

Eclipse Total amp; Jones Jack Hættetrøjer TZInq
Hættetrøjer Blue Originals Blue Originals Adidas Originals Adidas Adidas Hættetrøjer wqdptI
Jakkesæt Dutti Mit Karomuster Bukser Massimo Grossem Grey
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Testa Business Sko Ocas Lloyd Moro Di ACqt7wfx8 Gallakjole Mink Tfnc New Maxi Della qzg0H8
Privacy & Cookies Policy
Nyri Jan Grey Sweatshirts Jan Vanderstorm Vanderstorm HUwxOS7