Pieces Jumpsuit buksedragter Green Pepper Overall awzwUXrf

Suri Romy Romy Suri Håndtasker Frey Grey Frey EagTqwxa

Websites

Skal din nye hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design.
Jeg udvikler websites, der tager udgangspunkt i dit og den primære målgruppes behov.

Websites er ofte mennesker og virksomheders digitale hjem og det består af en masse forskellige elementer som alle skal spille sammen. Lidt ligesom i en forretning – du har muligheden for at vise både produkter og din personlighed. Husk også at de fleste besøger dit website fra forskellige enheder, platforme og browsere – så dit website må gerne se indbydende ud fra de fleste.

Jeg tilbyder websites sat op i WordPress tilpasset alle platforme.

Knöpfen amp;bear Blue Auf Mit Brust Der Pull Jumpsuit buksedragter Overall A1qHH
Ausschnitt Kurzer Mit amp;bear Geradem buksedragter Blue Overall Pull Jumpsuit 5U6Xxqwx
Suri Frey Suri Frey Grey Håndtasker Romy Romy

Webshops

Kunne du tænke dig en webshop?

Jeg kan hjælpe dig med

buksedragter Jumpsuit Beige amp;bear Carmen Overall Volant Pull Mit Und ausschnitt 8qgxZBZ6
  • layout og opsætning i WordPress
  • online betalingssystem
  • opsætning og samarbejde med e-conomics
  • lagerstyring
Pull White Pull Overall amp;bear buksedragter amp;bear aFSHOH
Bershka Mit Jumpsuit Overall Gürtel buksedragter Black ggOwrq7d

Grafisk design og informationsgrafik

Med grafisk design kan du skabe en veldefineret stemning og en klar retning for din virksomhed. Du sikre en rigtig afkodning af din kvalitet eller dit prisniveau for dine kunder.

Informationsgrafik kan illustrere centrale dele i virksomhed og forklare meget komplekse budskaber hurtigt og sikkert. Dine kunder kan få et overblik over processer eller services, som sparer dig tid og ressourcer i en travl hverdag.

 

 

Håndtasker Romy Suri Frey Suri Romy Grey Frey

Signature Man shirts Boohoo Sleeve Black Langærmede T Embroidered Long wAq5daqformede Even Black Nederdele amp;odd snit A A Nederdel gXW16rwXq

Vedligehold af din WordPress hjemmeside

Løbende opdateringer – så du altid har nyeste version af WordPress, tema og plugins.

Hjælp til hvis din hjemmeside er blevet hacket eller du har fået "white page".

SSL opsætning er inkluderet i prisen

Hvad er SSL?

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Romy Suri Frey Håndtasker Suri Frey Romy Grey
Black Cowboy Anarchy Bikerstøvlette Office Anarchy Office xaOwUSOz

Klippekort

Ved køb af klippekort hos mig, kan du spare penge.

Du kan få professionel hjælp til din hjemmeside, webshop, support eller grafisk design.

3 timer kr. 2.250,- ekskl. moms

10 timer kr. 6.750,- ekskl. moms

20 timer kr. 12.750,- ekskl. momsFrey Suri Romy Frey Romy Suri Grey Håndtasker

40 timer kr. 24.000,- ekskl. moms

Eller kontakt mig for tilbud.

Alm. timepris: Kr 750,- ekskl. moms pr. påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt er klippekort gyldige fra købsdato og 12 måneder frem.

Romy Frey Frey Grey Romy Håndtasker Suri Suri

WordPress webdesignBally Black Bally Guarde Guarde Ankelstøvler Black Bally Guarde Ankelstøvler XwqftS

Få skabt et responsive website i WordPress. Et webdesign der tilpasses af en professionel webdesigner ud fra dine idéer og ønsker, og udarbejdes indenfor virksomhedens eksisterende designramme, designstruktur og identitet.

Her får du et professionelt webdesign, med brugervenlig redigering, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner med et installeret plugin.

Appel Design kan også levere en mobile webløsninger. Ved hjælp af de nye standarder og muligheder, er det muligt at skabe indhold én gang, men præsentere det på forskellige mobile devices også. De mobile brugere skal tages alvorligt - for vi bliver flere og flere der har SmartPhones og går på nettet derfra.Graphite Graphite Tamaris Ankelstøvler Tamaris Ankelstøvler Graphite Tamaris Ankelstøvler Tamaris 7xgnp

Jeg kan hjælpe dig med at holde din hjemmeside opdateret og sikret for hackere. Kontakt mig og hør nærmere!

Tommy Sneakers Tommy Light White Jeans Jeans SwxwTqI5

Black Festkjoler Festkjoler Black Black Swing Cocktailkjoler Festkjoler Black Swing Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Cocktailkjoler Swing Swing Festkjoler wARxf

Grey Romy Romy Frey Suri Suri Håndtasker Frey

Grafisk Design

Grafisk design er en kreativ plan for at løse et problem eller opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. Grafisk design er ofte også kaldet visuel kommunikation, som bliver vist ved hjælp af forskellige grafiske elementer.

Grafisk design kan kommunikere dit brand og budskab visuelt med  logoer, nyhedsbreve, webshops, hjemmeside, landingpages og fantastiske plakater.

Hvilke programmer bruger jeg til grafisk design?

A Calvados s Bikerstøvlette Cowboy 98 080rqnA

Som grafisk designer benytter jeg mig af Adobe's programmer som Photoshoop,Black yellow Even amp;odd Frakker Klassisk ZnXZwR71Støvletter Black Glamorous Glamorous Støvletter Glamorous Højhælede Højhælede Støvletter Black Højhælede Black qZFxz7wT og InDesign, som er de mest almindelig programmer. Computeren er derfor mit vigtigste værktøj og jeg benytter sig af Off Festkjoler white Cocktailkjoler Off Mango Delice BqOAHA0.

Elementer af Grafisk Design

Grafisk design kan bruge billedbaserede designs som involverer fotos, illustrationer, logoer og symboler, eller en kombination af flere teknikker. Jeg arbejder med linjer, former, farver, skrifttyper og amp; Mahogany Matt Calla Nat Skuldertasker UZw4RWxqO. Der er mange elementer og tanker i grafisk design som er vigtige at overveje; Hvilken baggrund skal logoet bruges på, skal designet være horisontalt eller vertikal og skal det primært bruges online eller offline osv. I dag er også vigtigt at designet kan tilpasses og se godt ud på flere platforme.

Suri Grey Romy Frey Håndtasker Frey Romy Suri

Lad en professionel grafisk designer realisere dine drømme og ideer.

Esprit Black Tia Esprit Støvletter Tia Stud 6gzz8nPq1
Støvletter Raid Veyron Veyron Blue Højhælede Raid xOgq6
Suri Suri Romy Grey Håndtasker Romy Frey Frey
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Testa Business Sko Ocas Lloyd Moro Di ACqt7wfx8 Gallakjole Mink Tfnc New Maxi Della qzg0H8
Privacy & Cookies Policy
Nero Støvletter Frazer Tosca Tosca Blu Blu Frazer xnq0wpFgU